RadioNewsLetter - Wydanie 820
Numer wysłany 2019-06-27
Drodzy czytelnicy,
Usłyszałam w radiu dziennikarza kulinarnego, który opowiadał o restauracjach z listy ‘50 najlepszych restauracji na świecie’. Oczywiście mówił o jedzeniu. Ale jak mówił! Malował dania i smaki. Gdy go słuchałam nie byłam głodna, ale wyobraźnia zrobiła swoje. Gdyby tylko skinął palcem w moją stronę bez zastanowienia pobiegłabym za nim, aby wziąć udział w degustacji dań, o których opowiadał.
To tylko potwierdza znaną prawdę, że ‘story tellers’ będą zawsze mieli wzięcie, niezależnie od tego, w którą stronę pójdzie nasza branża.
A w wakacyjnych wydaniach zapraszamy do ‘RNL Summer School’ o formatach muzycznych, którą przygotowuje Rafał Freyer.
Jeżeli macie pytania, sugestie, wątpliwości, lub wiecie coś czego my nie wiemy, zapraszam do kontaktu. Czekamy na wasze spostrzeżenia i uśmiech:).
Serdecznie pozdrawiam
Alina
Usłyszałam w radiu dziennikarza kulinarnego, który opowiadał o restauracjach z listy ‘50 najlepszych restauracji na świecie’. Oczywiście mówił o jedzeniu. Ale jak mówił! Malował dania i smaki. Gdy go słuchałam nie byłam głodna, ale wyobraźnia zrobiła swoje. Gdyby tylko skinął palcem w moją stronę bez zastanowienia pobiegłabym za nim, aby wziąć udział w degustacji dań, o których opowiadał.
To tylko potwierdza znaną prawdę, że ‘story tellers’ będą zawsze mieli wzięcie, niezależnie od tego, w którą stronę pójdzie nasza branża.
A w wakacyjnych wydaniach zapraszamy do ‘RNL Summer School’ o formatach muzycznych, którą przygotowuje Rafał Freyer.
Jeżeli macie pytania, sugestie, wątpliwości, lub wiecie coś czego my nie wiemy, zapraszam do kontaktu. Czekamy na wasze spostrzeżenia i uśmiech:).
Serdecznie pozdrawiam
Alina